Havanna II

Vivaldo x Van Gogh

Geslacht Ruin
Geboortedatum 2012
Schofthoogte 1.69m
Kleur Bruin
Stamboek KWPN

Informatie

Havanna II werd als driejarige hengst goedgekeurd bij het KWPN onder de naam Habanna. Inmiddels is hij gecastreerd en wordt verder opgeleid voor de sport. Hieronder vindt U het rapport uit het verrichtingsonderzoek:

De KWPN hengst Habanna komt uit een stam die reeds vele goede sportpaarden voortbracht. Zijn vader Vivaldo loopt Grand Prix onder Mirelle van Kemenade. In Vivaldo’s moederlijn vinden we o.a. de GP hengsten Broere Montecristo en Clavecimbel. Zijn moeder Dimare (ster sport dressuur / v. Van Gogh) won op 7 jarige leeftijd de PSG onder Jana Kun (GER) en is inmiddels op Grand Prix niveau uitgebracht door Kirsten Beckers.

Habanna is een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft zeer veel bereidheid tot werken en is zeer geconcentreerd op de ruiter. De stap is zuiver, ruim voldoende van ruimte maar zou meer mogen schrijden. De draf is expressief, goed van ruimte met een sterk dragend achterbeen. De galop is bergop, zeer krachtig met zeer veel gedragenheid en ruimte. Habanna beweegt met veel ‘go’, veel tot zeer veel souplesse en zelfhouding. De  heeft veel aanleg om te sluiten.

Als dressuurpaard heeft Habanna zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel. Op stal is Habanna een eerlijke betrouwbare hengst, makkelijk in de omgang en rustig op stal.

  • Stap (x2): 7
  • Draf (x2): 8,5
  • Galop (x2): 9,5
  • Souplesse: 8,5
  • Houding & balans: 9
  • Rijdbaarheid & instelling: 9
  • Aanleg als dressuurpaard: 9
  • Totaal: 85,5

Stamboom

Vivaldo
Polansky
Kostolany
Lonnevanck
Keur, preferent, prestatie, sport-(Dres)
Reveil V.B.
Ster, preferent
Montecristo
Heidebloem
Preferent
Dimare
Ster, sport-(Dres)
Van Gogh
Numero Uno
Preferent
Movera
Preferent, prestatie
Lady
Ster, prestatie
Fruhling
Fanny

Video

Meer informatie?

Havanna II

We only use your data to reply on your question. Read our privacyverklaring for more information.