Ons team

Dressuurstal Rutten, gelegen in het landelijk gelegen plaatsje Hunsel in midden Limburg, houdt zich bezig met instructie, handel en fokkerij. Zij gaan voor topkwaliteit, en de paarden gaan pas weg als zij aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Bert Rutten doet dit niet alleen. Hij wordt ondersteund door amazone Esmee Ingham, manusje van alles Fred Kuppens en zijn vrouw Linda Rutten-Tauber.

Bert Rutten

Hoofd opleiding & instructie

Bert heeft naast een internationale sportcarrière al vele paarden opgeleid tot Grand Prix-niveau. Hij heeft meerdere hoge functies mogen vervullen in de paardenwereld. Lees hier meer over zijn loopbaan.

Linda Rutten-Tauber

Facilitair manager

Linda, de vrouw van Bert, heeft een faciliterende functie en houdt zich bezig met de fokkerij. Ook verzorgt zij de administratie en begeleid ze stagiaires. Daarnaast runt ze haar eigen psychotherapiepraktijk.

Esmee Ingham

Stalruiter

Esmee traint de jonge paarden en brengt deze uit op wedstijd. Ook traint ze de paarden van Bert bij zijn afwezigheid. In Canada deed zij veel ervaring op in de subtop en hoopt ook in Nederland deze overstap te kunnen maken. Lees hier meer over Esmee.

Fred Kuppens

Manusje van alles

Fred Kuppens zijn takenpakket bestaat uit stalmanagement, weiland onderhoud, reparaties, transport van de paarden, tuin onderhoud en het verzorgen van de paarden. Hij is sinds september 2003 werkzaam bij Stal Rutten.

Irma Custers-Coenen

De stille kracht

Irma Custers-Coenen is de stille kracht in het team van Dressuurstal Rutten. Zij ondersteunt de ruiters, verzorgt de paarden en zorgt dat alles er netjes bijligt.

Privacyverklaring Website door Equine MERC